Jdi na obsah Jdi na menu

25. členská schůze se koná v termínu 23. - 26.02.2021 per rollam

24. 2. 2021

 Vážení kolegové,

 
z důvodu vyhlášení nouzového stavu vládou ČR nelze jednat osobně na členské schůzi ZO OSŽ, proto uskutečňujeme naši 25. členskou schůzí tentokrát nikoli společným setkáním, ale formou per rollam (bez osobní účasti prostřednictvím technických prostředků).
 
25. členská schůze probíhá od 23.02.2021 do 26.02.2021 a to formou pročtení zaslaných materiálů a následným elektronickým hlasováním. 
 
Vzhledem k tomu, že se v letošním roce musí uskutečnit volby do ZV ZO OSŽ a RK ZO OSŽ, je potřeba schválit volební komisi a volební řád. Do emailu vám byly zaslány materiály k projednání a to jmenný návrh personálního složení volební komise ZO OSŽ a návrh volebního řádu ZO OSŽ.
 
Současně je třeba odsouhlasit rozpočet ZO OSŽ na rok 2021 a návrh hospodaření ZO OSŽ, bez tohoto by ZO nemohla vykonávat řádnou činnost. I tyto dokumenty naleznete v příloze emailu. Prosíme vás o jejich přečtení a následné HLASOVÁNÍ o usnesení schůze.
 
Hlasujeme opět bez osobní účasti a sice otevřením odkazu s hlasovacím lístkem, který je součástí zaslaných materiálů, vyznačením vaší volby a odesláním ke zpracování.
 
V příštím týdnu nás čekají samotné volby, které proběhnou stejnou formou, jako hlasováno na této schůzi. O nich budete informování dalším emailem a SMS. V emailu najdete i odkaz na volební lístek.
 
Pokud některý ze členů nemá možnost přístupu k počítači a internetu, nabízíme možnost účastnit se schůze na počítači v kanceláři ZV. 
 
Děkujeme vám všem předem za účast na trochu netradiční členské schůzi, prosíme také o vaše hlasování, dávejte na sebe pozor a buďte zdraví !
 
Váš ZV OSŽ ŽST Děčín