Jdi na obsah Jdi na menu

Volby do ZV a RK ZO OSŽ Děčín 2021

2. 3. 2021

Vážení kolegové,

po členské schůzi, která proběhla prostřednictvím internetu v minulém týdnu, jsou na řadě volby do Závodního výboru (ZV) a revizní komise (RK) naší ZO OSŽ ČD a.s. ŽST Děčín.

Z důvodu vyhlášení nouzového stavu vládou ČR nelze volit s osobní účastí odevzdáním hlasovacích lístků v papírové podobě, ani veřejným hlasováním na členské schůzi, použijeme tedy opět elektronickou cestu a hlasování proběhne tak, jako minulý týden na schůzi, pomocí formuláře na internetu - jedná se o hlasování formou per rollam (bez osobní účasti prostřednictvím technických prostředků).

 

Z vašich návrhů byla sestavena kandidátní listina pro hlasování ve volbách.

 

Připomínáme, že pro další volební období bude ZV sedmičlenný, RK bude mít členy dva. Máte tedy 7 a 2 hlasy maximálně.

 

V příloze emailu jsme vám všem posílali složení volební komise, volební řád ZO OSŽ a také kandidátku na členy ZV a RK a odkaz na hlasovací lístek. Prosíme vás o přečtení zaslaných dokumentů a následné hlasování.

 

Prosíme všechny řádné členy ZO OSŽ, aby se zúčastnili voleb a hlasovali v termínu 1.3.2021 (pondělí) od 8:00 hod. do 5.3.2021 (pátek) do 12:00 hod. prostřednictvím formuláře na webových stránkách.

 

Hlasovací lístek po tomto termínu nelze vyplnit, byl by považován za neplatný. Pokud si nebudete s něčím vědět rady, nebojte se zavolat, rádi poradíme ! K hlasování těm z vás, kteří nemáte jinou možnost přístupu k internetu, nabízíme možnost využít počítač v kanceláři ZV ZO OSŽ Děčín.

(kontakty : M. Boháčková 602 244 963, Š. Kučerová 775 146 050)

 

Děkujeme za vaše včasné hlasování.

 

S přáním hezkého dne

Váš ZV ZO OSŽ Děčín​